Mitä jooga on?

Jooga on Intiassa syntynyt monimuotoinen menetelmä, joka pitää sisällään kokonaisen elämäntavan. Modernilla joogatunnilla harjoitukseen kuuluu liike- ja hengitysharjoituksia ja meditaatioharjoituksia. Joogaharjoituksen myötä ymmärrys omasta kehosta paranee, liikkuvuus ja voima lisääntyvät sopusoinnussa. Samalla kehittyy tietoisuus omasta hengityksestä sekä sen parantavasta voimasta. Joogan liikeharjoitukset, asanat, auttavat sinua löytämään yhteyden ympäristöön ja itseesi. Oma joogani ei ole traditiosidonnainen. Ohjaamani harjoitukset pitävät sisällään asanaharjoituksen , hengitysharjoituksen, läsnäoloharjoituksen sekä loppurentoutuksen. Toisinaan matkustamme äänen maailmaan tuottaen sitä itse tai nauttien gongin värähtelystä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *