Katse talven yli kevääseen, tervetuloa kanssani toukokuussa joogalomalle Kreetan saarelle Agios Nikolaokseen. Upeissa Kreetan maisemissa toukokuun lämmössä ja vehreydessä joogaat, nautiskelet, palaudut ja voit hyvin.


Majoitumme tasokkaassa Karma Minoan-hotellissa. Kahden hengen huoneissa on kaksi makuuhuonetta, eli majoittuminen on järjestetty erinomaisen miellyttäväksi. Jokaisessa huoneessa on parveke sekä merinäköala. Hotellissa tarjoillaan maukas aamiainen sekä päivällinen. Agios Nikolaoksen viehättävä keskusta on viiden minuutin ajomatkan päässä. Meri ja uimaranta on aivan hotellin edessä.


Ryhmäkoko on pieni, otan mukaan kymmenen osallistujaa. Ilmoittaudu siis heti! Voit tulla yksin tai ystävän kanssa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensin täytetään 19.-26.5.2024 paikat, jonka jälkeen kootaan 26.5.-2.6.2024 ryhmä. Mahdollista on myös osallistua molemmille viikoille, siitä tarjoan alennuksen 10%.


Olisi hyvä, jos olet tehnyt joogaharjoitusta jo aiemmin jonkin verran, mutta millään mittarilla edistynyt joogi sinun ei todellakaan tarvitse olla. Joogan liikeharjoitukset ovat melko rauhallisia, ja käytämme paljon aikaa myös meditaatioharjoitukseen sekä hengitysharjoituksiin. Harjoituksia tehdään vaihtelevasti meren rannalla tai hotellin katetulla joogatasanteella merelle katsoen. Tarvitset mukaan oman joogamaton sekä mahdollisesti käyttämäsi joogavälineet. Ohjaan joogaharjoituksen kahdesti päivässä. Aamuisin teemme aamuharjoituksen ennen aamiaista, iltaisin on lempeän rauhoittava harjoitus. Ohjelmassa on myös luento joogafilosofiasta sekä kirjoitusharjoitus viikon aikana. Keskellä viikkoa on pieni huilaustauko ohjelmasta, keskiviikoiltana sekä torstaiaamuna ei ole ohjattua harjoitusta. Torstaina ei ole myöskään hotellilla illallista.


Tämä loma on täysin sinua ja hyvinvointiasi varten. Tavoitteena on, että palaat kotiin levänneenä ja akut ladattuina sielun ja ruumiin ravinnosta.


Joogalomalla voit viettää aikaa omaa inspiraatiotasi seuraillen. Mihinkään suunnittelemaani toimintaan ei ole osallistumisvelvoitetta. Toisin sanoen voit mielesi mukaan päivät kulkea Kreetan saarta tutkien tai lepäillä ja lukea kirjaa hotellin alueella.

HINTA JA KULJETUKSET


HINTA 1085 € pitää sisällään majoituksen+puolihoidon (pl. torstai-illallinen) Karma Minoan-hotellissa seka viikon ohjelman ajalla 19.-26.5.2024 tai 26.5.-2.6.2024. Hintaan ei sisälly lentoja, lentokenttäkuljetuksia tai joogavälineitä.
Hotelli sijaitsee rinteessä ja eri tasojen välillä on runsaasti portaita. Tästä syystä hotelli ei ole esteetön.
KULJETUKSET: Kreetalla on kaksi lentokenttää, Heraklion ja Hania. Molempiin on Helsinki-Vantaalta suoria lentoja. Heraklion on tunnin ajomatkan päässä Karma Minoan -hotellista, Haniaan ajaa noin kolme tuntia. Huomaathan, että lennot ja lentokenttäkuljetukset eivät sisälly joogaloman hintaan.


OHJELMA
Kaksi päivittäistä joogaharjoitusta pl. keskiviikko ilta ja torstai aamuharjoitus. Ohjaajana Siiri Himberg, EYT, osteopaatti AMK.
Ryhmän kanssa erikseen sovittavat iltapäiväharjoitukset (meditaatio/pranayama/..)
Luento joogafilosofiasta
Kirjoitustehtävä-workshop


EHDOT JA MAKSAMINEN
Ilmoittautuminen: siiri.himberg@gmail.com
Lasku majoituksesta, puolihoidosta ja ohjelmasta erääntyy maksettavaksi 20.5./27.5.2024.
Peruutukset 31.12.2023 asti: laskutetaan varausmaksu 100€.
Peruutukset 1.1.-31.3.2024: laskutetaan 50% matkan hinnasta.

Peruutukset 1.4.2024 jälkeen: laskutetaan 100% matkan hinnasta.

Sairastapauksissa voit hakea korvausta matkavakuutuksesta.
Joogaloma toteutuu, mikäli ryhmässä on vähintään kahdeksan osallistujaa.


Ilmoittautuminen sähköpostitse siiri@purohita.fi

Ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää!