Katse talven yli kevääseen, tervetuloa kanssani toukokuussa joogalomalle Kreetan saarelle Agios Nikolaokseen. Siellä me huilaamme, joogaamme, nautiskelemme, palaudumme ja voimme hyvin upeissa Kreetan maisemissa toukokuun lämmössä ja vehreydessä.


Majoitumme tasokkaassa Karma Minoan-hotellissa. Kahden hengen huoneissa on kaksi makuuhuonetta, eli majoittuminen on järjestetty erinomaisen miellyttäväksi. Jokaisessa huoneessa on parveke sekä merinäköala. Hotellissa tarjoillaan vieraille (eli jee meille!) maukas aamiainen sekä päivällinen. Agios Nikolaoksen viehättävä keskusta on viiden minuutin ajomatkan päässä. Meri on aivan hotellin edessä.


Ryhmäkoko on pieni, otan mukaan kahdeksan osallistujaa. Ilmoittaudu siis heti! Voit tulla yksin tai ystävän kanssa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Olisi hyvä, jos olet tehnyt joogaharjoitusta jo aiemmin jonkin verran, mutta millään mittarilla edistynyt joogi sinun ei todellakaan tarvitse olla. Joogan liikeharjoitukset ovat melko rauhallisia, ja käytämme paljon aikaa myös meditaatioharjoitukseen sekä hengitysharjoituksiin. Harjoituksia tehdään vaihtelevasti meren rannalla tai hotellin katetulla joogatasanteella merelle katsoen. Tarvitset mukaan oman joogamaton sekä mahdollisesti käyttämäsi joogavälineet. Minun mukanani mahtuu joogamatto 4€ lisämaksua vastaan, jos matkustat käsimatkatavaroilla.
Ohjaan joogalomalla hathajoogaharjoitusta kahdesti päivässä. Jokaisena aamuna teemme aamuharjoituksen ennen aamiaista, iltaisin on lempeän rauhoittava harjoitus. Iltapäivisin on lisäksi ryhmän toiveiden mukaista ohjelmaa. Ohjelmassa on myös luento joogafilosofiasta sekä kirjoitusharjoitus viikon aikana.


Tämä loma on täysin sinua ja hyvinvointiasi varten. Tavoitteena on, että palaat kotiin levänneenä ja akut ladattuina sielun ja ruumiin ravinnosta.


Joogalomalla voit viettää aikaa omaa inspiraatiotasi seuraillen. Mihinkään suunnittelemaani toimintaan ei ole osallistumisvelvoitetta. Toisin sanoen voit mielesi mukaan päivät kulkea Kreetan saarta tutkien tai lepäillä ja lukea kirjaa hotellin alueella.

HINTA JA KULJETUKSET


HINTA 920 € pitää sisällään majoituksen+puolihoidon Karma Minoan-hotellissa sekä koko viikon ohjelman ajalla 14.-21.5.2023 tai 21.-28.5.2023. Hintaan ei sisälly lentoja, lentokenttäkuljetuksia tai joogavälineitä.
Hotelli sijaitsee rinteessä ja eri tasojen välillä on runsaasti portaita. Tästä syystä hotelli ei ole esteetön.
KULJETUKSET: Kreetalla on kaksi lentokenttää, Iraktion ja Hania. Molempiin on Helsinki-Vantaalta suoria lentoja. Iraklion on tunnin ajomatkan päässä Karma Minoan -hotellista, Haniaan ajaa noin kolme tuntia. Huomaathan, että lennot ja lentokenttäkuljetukset eivät sisälly joogaloman hintaan.


OHJELMA
Kaksi päivittäistä joogaharjoitusta. Ohjaajana Siiri Himberg, EYT, osteopaatti AMK.
Ryhmän kanssa erikseen sovittavat iltapäiväharjoitukset (asana/pranayama/kävelyt..)
Luento joogafilosofiasta
Kirjoitustehtävä-workshop


EHDOT JA MAKSAMINEN
Ilmoittautuminen: siiri.himberg@gmail.com
Lasku majoituksesta, puolihoidosta ja ohjelmasta erääntyy maksettavaksi 31.5.2023.
Peruutukset 31.1.2023 asti: laskutetaan varausmaksu 100€.
Peruutukset 1.2.2023 jälkeen: laskutetaan 50% matkan hinnasta. Force majeure-tapauksissa ja lääkärintodistuksella peruutetuksista laskutetaan varausmaksu 100€
Joogaloma toteutuu, mikäli ryhmässä on vähintään kuusi osallistujaa.


Ilmoittautuminen sähköpostitse siiri@purohita.fi

Ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää!