Joogaretriitit ja joogalomat

Kaipaatko hengähdyshetkeä tai harjoituksen syventämistä? Joogamatkoilla tasapainoillaan joogan parissa; asana, pranayama, pratyahara, mantra,.. Etkö ymmärtänyt mitään? EI haittaa, tervetuloa mukaan! Osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista joogasta, olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Mitä joogaretriitillä tehdään? Joogaretriitti on tapahtuma, jossa vetäydymme arjesta ja keskitymme harjoitukseen. Tyypillisesti retriitillä on useita harjoituksia päivässä. Retriittipäivään mahtuu myös yhdessä olemista, leppoisaa ruokailemista, naurua ja vapaa-aikaa. Mistään ryppyotsaisesta touhusta ei siis ole kysymys 🙂

Frantsilan kesäretriitti 12.-14.6.2020 TÄYNNÄ
Nuuksion eloretriitti 7.-9.8.2020

Hiljaisuuden retriitti voi tuntua jännittävältä. Miten pystyn olla hiljaa vuorokauden tai enemmän? Ihan vieraiden ihmisten parissa? Mitä jos ahdistaa tai ei keksi mitään tekemistä? Nämä ovat luonnollisia pohdintoja ennen ensimmäistä hiljaisuuden retriittiä. Hiljaisuuteen retriitillä asetutaan hiljalleen, ja käytännön asioista sovitaan ensimmäisenä retriittipäivänä. Hiljaisuus tarjoaa kauniin mahdollisuuden peilata omaa elämää tässä hetkessä, eikä hiljaisuutta kannata pelätä ennakkoon!

Joogaloma on hieman eri asia kuin joogaretriitti. Retriitti on suljettu tapahtuma aika tarkasti määritellyissä raameissa, kun joogaloma on enemmänkin yhteinen matka samanhenkisten ihmisten kanssa. Lomalla on päivittäiset joogaharjoitukset, ja paljon vapaa-aikaa lomailuun tai omille retkille. Joogalomalla on aina lisäksi jotain järjestettyä toimintaa; patikointiretkiä tai alueen historiaan tutustumista tai muuta vastaavaa. Kun joogaretriitit ovat päihteettömiä, voi joogalomalla hyvällä mielellä nauttia viinilasillisen tai aperitiivin.

Kaikkeen toimintaan osallistuminen joogaretriiteillä ja joogalomilla on aina vapaaehtoista; voit levätä tai tehdä omia juttujasi vaikka ohjelmassa on suunniteltua toimintaa.

Joogalomien paikat täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautumalla sähköpostilistalle saat tiedot ensimmäisten joukossa. Laita minulle viestiä siiri.himberg@gmail.com, niin lisään sinut listalle!