Joogaretriitit ja joogalomat

Kaipaatko hengähdyshetkeä tai harjoituksen syventämistä? Joogamatkoilla tasapainoillaan joogan parissa; asana, pranayama, pratyahara, mantra,.. Etkö ymmärtänyt mitään? EI haittaa, tervetuloa mukaan! Osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista joogasta, olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Mitä joogaretriitillä tehdään? Joogaretriitti on tapahtuma, jossa vetäydymme arjesta ja keskitymme harjoitukseen. Tyypillisesti retriitillä on useita harjoituksia päivässä. Retriittipäivään mahtuu myös yhdessä olemista, leppoisaa ruokailemista, naurua ja vapaa-aikaa. Mistään ryppyotsaisesta touhusta ei siis ole kysymys 🙂

Joogaloma on hieman eri asia kuin joogaretriitti. Retriitti on suljettu tapahtuma aika tarkasti määritellyissä raameissa, kun joogaloma on enemmänkin yhteinen matka samanhenkisten ihmisten kanssa. Lomalla on päivittäiset joogaharjoitukset, ja paljon vapaa-aikaa lomailuun tai omille retkille. Joogalomalla on aina lisäksi jotain järjestettyä toimintaa; patikointiretkiä tai alueen historiaan tutustumista tai muuta vastaavaa. Kun joogaretriitit ovat päihteettömiä, voi joogalomalla hyvällä mielellä nauttia viinilasillisen tai aperitiivin. Koronan vuoksi joogalomia ei ole varattavissa, mutta matkaan lähdemme heti kun mahdollista!

Kaikkeen toimintaan osallistuminen joogaretriiteillä ja joogalomilla on aina vapaaehtoista; voit levätä tai tehdä omia juttujasi vaikka ohjelmassa on suunniteltua toimintaa.

Vuonna 2021 pidän kaksi retriittiä, Jooga&Ilo Frantsilassa 17.-20.6. ja Jooga&Voima Tuomiston kartanossa 1.-3.10.2021. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet linkeistä.

Joogalomien paikat täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautumalla sähköpostilistalle saat tiedot ensimmäisten joukossa. Laita minulle viestiä siiri.himberg@gmail.com, niin lisään sinut listalle!