Joogaretriitit ja joogalomat

Kaipaatko hengähdyshetkeä tai harjoituksen syventämistä? Joogamatkoilla voit keskittyä harjoitukseen, palautumiseen ja lepoon kuten sinulle on parasta.

Mitä joogaretriitillä tehdään? Joogaretriitti on tapahtuma, jossa vetäydymme arjesta ja keskitymme harjoitukseen. Tyypillisesti retriitillä on useita harjoituksia päivässä. Retriittipäivään mahtuu myös yhdessä olemista, leppoisaa ruokailemista, naurua ja vapaa-aikaa. Mistään ryppyotsaisesta touhusta ei siis ole kysymys 🙂

Joogaloma on hieman eri asia kuin joogaretriitti. Retriitti on suljettu tapahtuma aika tarkasti määritellyissä raameissa, kun joogaloma on enemmänkin yhteinen matka samanhenkisten ihmisten kanssa. Lomalla on päivittäiset joogaharjoitukset, ja paljon vapaa-aikaa lomailuun tai omille retkille. Joogalomalla on aina lisäksi jotain järjestettyä toimintaa; patikointiretkiä tai alueen historiaan tutustumista tai muuta vastaavaa. Kun joogaretriitit ovat päihteettömiä, voi joogalomalla hyvällä mielellä nauttia viinilasillisen tai aperitiivin.

Kaikkeen toimintaan osallistuminen joogaretriiteillä ja joogalomilla on aina vapaaehtoista; voit levätä tai tehdä omia juttujasi vaikka ohjelmassa on suunniteltua toimintaa.

Vuonna 2024 pidän retriitit Kreetalla toukokuussa , maaliskuun alussa Heponiemessä Karjalohjalla ja vuoden lopussa Tuomiston kartanossa. Kotimaan retriiteistä lisätietoa myöhemmin.

Joogalomien paikat täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautumalla sähköpostilistalle saat tiedot ensimmäisten joukossa. Laita minulle viestiä siiri.himberg@gmail.com, niin lisään sinut listalle!