Ilmajooga

Oletko valmis nostamaan harjoituksesi uudelle tasolle? Airjooga tarjoaa uuden näkökulman jooga-asanoihin tai voi hyvin olla ainoa joogalajisi. Airjooga yhdistää perinteisen joogan ilma-akrobatiaan luoden monipuolisen harjoituksen koko keholle. Airjoogassa käytetään apuna vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä, hammockia. Katosta roikkuvan lenkin avulla voidaan tukea kehon paino ja tehdä siten vaativiakin liikkeitä turvallisesti ja rauhallisesti.

Ilmajooga sopii perusterveelle keholle. Harjoitusta voi soveltaa ja keventää tarvittaessa, kerro aina ohjaajalle ennen tuntia jos sinulla on vaivoja tai muuta huomioitavaa. Mikäli olet epävarma ilmajoogan sopivuudesta sinulle, konsultoi lääkäriäsi.

Otathan vielä huomioon, että seuraavissa tilanteissa ilmajooga ei ole sinulle sopiva harjoitusmuoto: raskauden aikana tai alle 3 kk synnytyksestä, välilevyn pullistuma, selkärangan sairaus, vamma tai vaiva, murtunut kylkiluu, hoitamaton korkea verenpaine, glaukooma, muu akuutti sairaus, merkittävä yli- tai alipaino, operaatiosta kuntoutuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *