Joogasali

Jooga&Voima-retriitti

Tuomiston kartano 1.-3.10.2021

 

Tervetuloa viikonloppuretriitille upeaan Tuomiston kartanoon!

Tämän hengähdyshetken keskeinen sisältö on sisäinen voima ja vahvuus.

Retriitillä teemme hathajoogaharjoitusta. Harjoitukset sopivat jo jonkin verran tai enemmän joogaa tehneille. Jos olet aloittelija, voit laittaa minulle viestiä ja voimme keskustella retriitin sopivuudesta sinulle. Monet retriitin harjoitteet ovat voimakkaasti itseohjautuvuuteen pyrkiviä, eli ohjaan sinua mahdollisimman vähän. Asanaharjoitus on vahvaa, ja meditaatioharjoitukset ovat kehollisia ja syvään hellittämiseen tähtääviä.

Ota mukaasi sisällä ja ulkona liikkumiseen sopivat vaatteet, joogamatto, muistiinpanovälineet, herätyskello sekä harjoituksia varten tyyny ja kevyt peite. Ruokavälit ovat tarkoituksella reilut, joten tarvittaessa ota pientä purtavaa mukaasi.

Retriitin ohjaa Siiri Himberg, joogaopettaja (EYT) ja osteopaatti (AMK). Ohjaan lempeän kuuntelevaa, toisinaan hikoiluttavan lämmintä joogaa vuosien opetuskokemuksella. Ei traditiosidonnaisuuksia.

Sitova ilmoittautuminen: siiri.himberg@gmail.com. Luethan peruutusehdot huolellisesti etukäteen. Retriitti täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HINNAT

Retriitin kokonaishinta 395€ sisältää täysihoidon ja ohjelman.

Täysihoito pitää sisällään aamiaisen, keittolounaan, päivällisen, smoothien. Sauna lämpiää ja paljuun pääsee pulahtamaan molempina iltoina.

Syömme ravitsevaa kasvisruokaa. Ilmoitathan allergiat ja muut ruokavaliotoiveet minulle ilmottautumisen yhteydessä. GL, M ja allergiat veloituksetta.

Majoittuminen kauniissa 3-4 hengen huoneissa. Suihkut ja WC sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa. Lisätietoja: www.tuomistonkartano.fi

Täysihoito ei sisällä liinavaatteita, pyyhkeitä eikä joogavälineitä.

RETRIITTIOHJELMA

Retriitin ohjelmasisältöihin ei ole osallistumisvelvoitetta, voit levätä tai tehdä omia kävelyretkiä omien tuntemustesi mukaan. Ohjelma on alustava, varaan oikeuden tehdä ohjelmaan muutoksia.

Perjantai

16.30 Saapuminen ja huoneiden vastaanotto, tervetuliaissmoothie

17.00 Yhteinen aloitus ja harjoitus

18.30 Päivällinen

19.30-21.00 Sauna ja palju

21.00 Meditaatio

Lauantai

7.15-7.50 Hiljainen meditaatio

8.00-9.00 Vahva asanaharjoitus

9.00 Aamiainen

11.30 Työpaja

13.00 Lounas

15.00-17.00 Harjoitus+smoothie

17.00 Sauna ja palju

19.00 Päivällinen

21.00 Meditaatio

Sunnuntai

7.15-7.50 Hiljainen meditaatio

8.00-9.30 Vahva asanaharjoitus

10.00 Brunssi

11.30 Yhteinen lopetus

13.30 Kakkukahvit

KULKUYHTEYDET

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla.

PERUUTUSEHDOT

Retriitille ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamisen lisätiedot alla.

Retriitin peruuttaminen sähköpostitse siiri.himberg@gmail.com

Retriitin peruuttaminen ennen 30.6.:

Peruutusmaksuna pidätetään 50€, joka laskutetaan peruutuksen jälkeen.

Retriitin peruuttaminen 1.7. jälkeen


Peruutusmaksuna pidätetään koko täysihoitomaksu sekä retriittiohjelma (yhteensä 395€). Jos paikallesi saadaan toinen osallistuja, ei maksua peritä.