Tämä retriitti on täynnä. Tervetuloa elokuun viikonloppulomalle Nuuksioon!

Kesäretriitti Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa 12.-14.6.2020.

Jooga&Valo

Tervetuloa upeaan Frantsilaan aloittamaan kesä yhdessä!
Retriitti alkaa perjantaina 12.6. klo 15.00, kotiin lähdemme sunnuntaina 14.6. iltapäiväteen/-kahvin jälkeen klo 16.00. Retriittipaikkana on Frantsila Hyvän Olon Keskus Hämeenkyrössä.

Retriitti sisältää vaihtelevia joogaharjoituksia, lepoa, yhdessäoloa, saunomista, herkullista kasvisruokaa ja ravitsevaa unta. Tiedonjanoa tyydyttää luento suomalaisten yrttien käytöstä hyvinvoinnin tukena, josta meille kertoo paras asiantuntija Virpi Raipala-Cormier. Tällä retriitillä on lupa levätä.

Tarkempi ohjelma on nähtävissä Facebookin tapahtumasivulla. Ohjelmaan saattaa tulla pieniä muutoksia.

Syömme herkullista ja ravitsevaa kasvisruokaa. Ilmoitathan allergiat ja muut ruokavaliotoiveet minulle ilmoittautumisen yhteydessä.

Mukaan et tarvitse paljoa. Ota sisällä ja ulkona liikkumiseen sopivat vaatteet, hammasharja, liinavaatteet, pyyhe, joogamatto sekä harjoituksia varten tyyny ja kevyt peite. Frantsilassa on kaikki päivittäiskosmetiikka käytössäsi. Päivällisen (klo 18.30) jälkeen ei ole tarjolla ruokaa, joten jos olet tottunut syömään ennen nukkumaanmenoa ota pientä purtavaa mukaasi. Frantsilan kaupassa on myynnissä pientä syötävää.

Jos kaipaat ekstrahemmottelua, voi sunnuntaille klo 11-13 tilata itselle hoitoja. Luettelo hoidoista ja hinnasto: https://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/hyvan-olon-hoidot/ . Hoidot varattava 1.5.2020 mennessä.

Retriitin ohjaa Siiri Himberg, joogaopettaja (EYT) ja osteopaatti (AMK). Ohjaan lempeän kuuntelevaa, toisinaan hikoiluttavan lämmintä joogaa vuosien opetuskokemuksella. Ei traditiosidonnaisuuksia.

Sitova ilmoittautuminen: siiri.himberg@gmail.com. Retriitille mahtuu 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Luethan peruutusehdot huolellisesti etukäteen.

TÄYSIHOITO SISÄLTÄÄ:

Aamiainen, lounasbuffet, iltapäiväyrttitee ja kahvi, keittopäivällinen, yrttisauna molempina iltoina.
Majoittuminen 2-5hh. 
Kurssilaisena saat 10% alennuksen ostoksistasi Frantsilan tuotteista Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Linkki Frantsilan tuotteisiin: https://frantsila.com/

TÄYSIHOITO EI SISÄLLÄ:

Liinavaatteita, pyyhkeitä (voit vuokrata pyyhe-lakana setin 25€).
Joogamattoa
Retriittiohjelmaa
Hyvän olon hoitoja (tilattavissa etukäteen).

RETRIITTIOHJELMA

Retriittiohjelma luettavissa Facebook-tapahtumasivulla
Päivittäin asanaharjoitus, meditaatio, chanting.
Lauantaina Virpi Raipala-Cormierin luento: Suomalaiset yrtit terveyden hoidossa. Retriitin ohjelmasisältöihin ei ole osallistumisvelvoitetta, voit levätä tai tehdä omia kävelyretkiä omien tuntemustesi mukaan.

HINNAT
195 € täysihoito pe-su (kuvaus yllä).
90 € retriittiohjelmapaketti (joogaohjelma, Virpin luento, joogatilavuokra).
Kurssin kokonaismaksu 285€.

MAKSUT

Täysihoito 195€ maksetaan Frantsilassa.
Retriittiohjelma 90€ laskutetaan retriitin jälkeen.

PERUUTUSEHDOT
Retriitille ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamisen lisätiedot alla.
Retriitin peruuttaminen sähköpostitse siiri.himberg@gmail.com.

Retriitin peruuttaminen ennen 1.4:
Peruutusmaksuna pidetään 50€, joka laskutetaan peruutuksen jälkeen.

Retriitin peruuttaminen 1.4 jälkeen:
Peruutusmaksuna pidetään koko retriittiohjelman maksu, joka laskutetaan jälkikäteen. Jos paikallesi saadaan toinen osallistuja, ei maksua peritä.

Retriitin peruuttaminen 1.5 jälkeen:

Peruutusmaksuna pidetään koko täysihoitomaksu sekä retriittiohjelman maksu, jotka laskutetaan jälkikäteen. Jos paikallesi saadaan toinen osallistuja, ei maksua peritä.