Kesäretriitti Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa 9.-12.6.2022

Tervetuloa Frantsilaan retriittiin!
Tapahtumapaikka on Frantsila Hyvän Olon Keskus Hämeenkyrössä.

Retriitti sisältää joogaharjoituksia, ääntä ja hiljaisuutta, lepoa, yhdessäoloa, saunomista, kasvisruokaa ja palauttavaa unta. Voit osallistua yhteiseen rupatteluun tai pysyä enemmän omassa rauhassasi, jopa täydessä hiljaisuudessa, jos niin toivot. Retriitti soveltuu sinulle, jos sinulla on jonkin verran jo kokemusta joogasta.

Tämän vuoden teemana on tila – tila harjoituksessa ja harjoitusten välillä, hengityksessä ja hengitysten välillä, aktiivisuudessa ja levossa.

Iloa luomme luomisen kautta, teemme intialaisilla block-puuleimasimilla kankaanpainotöitä. Tätä luomista voi tehdä retriitin ajan aina, kun siltä tuntuu. Voit painaa omiin vaatteisiin, lakanoihin, pyyhkeisiin kuvioita. Neljän päivän aikana ehdit tehdä isommankin työn rauhassa valmiiksi.

Mukaan et tarvitse paljoa. Ota sisällä ja ulkona liikkumiseen sopivat vaatteet, hammasharja, liinavaatteet, pyyhe, joogamatto sekä harjoituksia varten tarvitsemasi joogavälineet, tyyny ja kevyt peite. Frantsilassa on kaikki päivittäiskosmetiikka käytössäsi. Ruokavälit voivat olla joillekin pitkiä, joten jos olet tottunut syömään ennen nukkumaanmenoa ota pientä huoneenlämmössä säilyvää purtavaa mukaasi. Frantsilan kaupassa on myös myynnissä pientä syötävää. Tässä linkki majoituspaikkaamme: https://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/

Ilmoitathan allergiat ja muut ruokavaliotoiveet minulle ilmoittautumisen yhteydessä. G, V, M ilman lisämaksua.

Retriitin ohjaa Siiri Himberg, joogaopettaja (EYT) ja osteopaatti (AMK). Ohjaan lempeän kuuntelevaa, toisinaan hikoiluttavan lämmintä joogaa vuosien opetuskokemuksella. Ei traditiosidonnaisuuksia.

Sitova ilmoittautuminen 12.1.2022 alkaen: siiri.himberg@gmail.com. Retriitille mahtuu 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Luethan peruutusehdot huolellisesti etukäteen.

TÄYSIHOITO SISÄLTÄÄ:

Aamiainen, lounasbuffet, iltapäiväyrttitee ja kahvi, keittopäivällinen, sauna iltaisin, perjantaina turvesauna. Kasvisruoka. Majoittuminen 2-5hh. 
Kurssilaisena saat 10% alennuksen ostoksistasi Frantsilan tuotteista Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Linkki Frantsilan tuotteisiin: https://frantsila.com/

TÄYSIHOITO EI SISÄLLÄ:

Liinavaatteita, pyyhkeitä (voit vuokrata pyyhe-lakana setin 25€).
Joogamattoa
Retriittiohjelmaa
Hyvän olon hoitoja (tilattavissa etukäteen).

RETRIITTIOHJELMA

Aloitus torstaina klo 17.00. Päivittäin asanaharjoitus, meditaatio. Alustava ohjelmarunko alla. Retriitin ohjelmasisältöihin ei ole osallistumisvelvoitetta, voit levätä tai tehdä omia kävelyretkiä omien tuntemustesi mukaan. Päätämme retriitin sunnuntaina noin klo 14.

HINNAT
300 € täysihoito pe-su (kuvaus yllä).
148 € retriittiohjelmapaketti (joogaohjelma, saunat, Virpin luento, joogatilavuokra).
Kurssin kokonaishinta on 448€.

MAKSUT

Täysihoito 300€ maksetaan Frantsilassa.
Retriittiohjelma 148€ laskutetaan retriitin jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen 12.1. alkaen. Retriitille ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamisen lisätiedot alla. Kulloinkin voimassa olevien viranomaissuositusten mukaisesti koronapassi voidaan edellyttää.
Ilmoittautuminen sekä peruuttaminen: siiri.himberg@gmail.com.

Retriitin peruuttaminen ennen 1.4:
Peruutusmaksuna pidetään 50€, joka laskutetaan peruutuksen jälkeen.

Retriitin peruuttaminen 1.4 jälkeen:
Peruutusmaksuna pidetään koko retriittiohjelman maksu, joka laskutetaan jälkikäteen. Jos paikallesi saadaan toinen osallistuja, ei maksua peritä.

Retriitin peruuttaminen 15.5 jälkeen:

Peruutusmaksuna pidetään koko täysihoitomaksu sekä retriittiohjelman maksu, jotka laskutetaan jälkikäteen. Jos paikallesi saadaan toinen osallistuja, ei maksua peritä.

Alustava päiväohjelma

  • 7.00 meditaatio
  • 8.00 pranayama, aamuliikkeet
  • 9.00 aamiainen
  • 11.00 ohjelma/harjoitus
  • 13.00 lounas
  • 14.30 vapaa-aikaa/ohjelma
  • 18.00 päivällinen
  • Sauna
  • 21.00 meditaatio
  • 22.00 hiljaisuus sisätiloissa